Mina åsikter om: Black and white!

Tjoo!

jaaaah, javet! jag glömde göra detta i onsdags! Förlåt då :< XD

black and white? vaddå svart och vitt?

tänker förstås på rasismen och hur vi jämför varanndra för våra hudfärger!

såg bara för nån vecka sen på ”Tyra Banks- show” där hon bjudit in en tvåbarns mamma som varje dag blekte sin mörka hy för att bli ”vackrare”, men det var inte allt, när hon varje morron hade gjort färdigt sin hud så ropade hon in sina pojkar och blekte dem med! (ASSÅ WTF?!)

Tyra interdjuvade pojkarna som påstod att mamman hade sagt till dem att dem blev bättre om hon fick bleka deras hud, dem skulle bli vackrare!

asså förlåt men detta är sjukt!

nej det var inte allt, det fanns ett gäng till mörk hyade kvinnor som gjorde samma sak, en av tjejerna hade till o med en kväll blivit så frusterad så att hon hade använt BLEKNINGSMEDEL!

jaaah, ni vet såndär skit som man bleker kläderna med, det hade typ frätit på hennes hud :<

det sjukaste är att dessas kvinnor lix ville bli vita och vackra, kanske inte så kontigt eftersom det finns vissa inom dne ”vita-rasen” som anser dem mörka som mindre värdefulla, men får jag fråga vilka det är som ligger på stranden varje dag en hel j*vla sommar o försöker att bli så brun som möjligt?!

blev mer och mer frusterrad över att kolla på dessa desperata kvinnor som ville bli vita, men vi som är vita vi vill ju lix bli mörka, hur kan man då gå runt o kalla folk ”svartskalle” om man sen ligger på stranden och pressar för att bli minst lika brun?

alla är vackra som dem är, kan lix ingen fatta det? man borde födas med en ton mellan vitt och svart, alla borde vara gråa XD haha nej förlåt….

xoxo/ronjiisss

3 Kommentarer till “Mina åsikter om: Black and white!”

  1. rebecka Säger:

    men sjuka elleR? jävla micheal jackson-freakssssssss

    du är sötast<3

  2. rebecka Säger:

    nejmen ellerhur! tkr ÄNNU mindre om melodifestivalen nu ju -.-

    redan snackat om det här! du är sötiii

  3. Ayan Säger:

    Aj blekmedel de måste ha gjort ont. men men det finns folk som tror att om dom är ljusare så är dom vakrare så dom bleker hyn det är inget nytt och har ”alltid” varit så. I Indien tror jag att det va så har alla tjejer blåa linser för att de tycker att det är snyggare, har man inte blåa ögon så är man inte fin. Över allt finns de sjjuka människor och Jag tycker det bara är crazyy

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu